Tyttöjen yönuta Maltsussa

EkkisArkisto 2015, Haaga-Kaarela

Noniin!

Viime vuoden Ruutibudjetista noussut toivetapahtuma Tyttöjen yönuta on nyt sitten takana. Kaikkiaan toimintaan osallistui yli kaksikymmentä mimmiä ja tekemistä tuntui olevan tarpeeksi vaikkei mitään hirveän tarkkaa etukäteen oltukkaan päätetty. Safkaa, kynsiä, lisää safkaa ja jättimäinen vuori jälkkärii sekä aamuyön leffamaraton. Not bad!

kynnet

 

Illan alussa saimme Megateamista muutaman vapaaehtoisen nuoren naisen näyttämään ja opettamaan nuoremmille geelikynsien tekoa (kiitos miljoonasti!) sekä Pulssin kautta palkattu kauneudenhoitoalanopiskelija Melina oli muotoilemassa ja värjäämässä halukkaiden kulmia ilmaiseksi!

safka

Kuten tyttöjen yönutakokouksessa olikin jo sovittu; ruokaan satsataan 🙂 Menu oli juuri sellainen kun oltiin sovittu. Tarjolla oli kanaa ja riisiä, kasvispitsaa sekä järjetön määrä supermakeaa ja HERKULLISTA jotain superjälkiruokaa. Nomnom!

 

Loppuilta ja yö menikin mukavasti joraillen ja leffoja katsellen. Onneksi tästä talosta ei sohvat ihan kesken lopu 😉 Osa simahti sohville, osa vetäytyi nukkumaan hiljaiseen huoneeseen ja osa jaksoi valvoa urheasti ohjaajien tukena aamuun saakka. Kiitos, oli siistii!

IMG_6313

 

IMG_6320