Laadukas jääkenttä Kannelmäkeen

VilleArkisto 2015, Haaga-Kaarela

Nuorten toivetta laadukkaan jääkentän saamiseksi Kannelmäkeen on edistetty 24.11.2014 viemällä tieto Kannelmäen asukasiltaan. Toive jääkentästä sekä liikuntapaikkojen yleisestä kunnostuksesta on välitetty lisäksi 26.2.2015 vetoomuksena koskien Helsingin kaupungin yleiskaavaa. Se oli mainittu myös Helsingin kaupungin liikuntalautakunnalle esitetyssä vetoomuksessa Sonera Stadionin tekonurmikentän saamiseksi Kannelmäkeen 17.12.2014. Tieto liikuntapaikkojen parantamisen tarpeesta on viety useaan otteeseen alueen liikuntapäällikkö Teijo Korvalle.

 

Liikuntapaikat olivat vahvasti läsnä myös RubuTourin postikorteissa, tsekkaa lisää täältä:

http://ruutibudjetti.munstadi.fi/2015/04/30/maltsun-nuta-goes-apollo-rubutour-postia-paattajille/