RuutiBudjetin äänestykset Laajasalon ylä-asteella keräsivät 170 äänestäjää

MikaelArkisto 2015, Kaakkoinen

Laajasalon yläasteella äänestettiin RuutiBudejetin 12 eri vaihtoehdosta suosikkeja. Äänestyksessä jokainen oppilas sai panostaa yhteensä 10 000 RuBu-rahan verran eli 4 000, 3 000, 2 000, 1 000 RuBua suosikkitoimenpiteilleen. Yläkoululaiset sijoittivat yhteensä 1 699 000 RuBu-rahaa suosikkitoimenpiteilleen. Vaikka rahat vaikuttavat leikkirahoilta, on niillä suora vaikutus alueeseen. Äänestyksessä suosituimmat toimenpiteet toteutetaan alueella vuoden 2017 aikana!

Oppilaista oli kivaa päästä valitsemaan kahdestatoista aiheesta omat suosikkinsa. Ehdotukset ovat syntyneet RuutiBudjetin tiedonkeruun pohjalta nuorten tekeminä syksyn RuutiBudjetti-työpajoissa. Äänestettävinä olivat seuraavat ehdotukset:

Amazing roska race
Gamers night
Helpompaa liikkumista
Itä-Helsinkiin uusi jalkapallokenttä
Kenttä kuntoon
Maailma makuina
Mitä todella tiedät nutasta?
Musahuone
Päihdepäivä
Tekojää
Vappupallo-ottelu
Ystävien ilta yhdistää nuoria

 

image1

image5

 

 

 

 

image37