Munkkiniemen nuorisotyöyksikön Rubu-aikataulu

SiniMunkkiniemen nuorisotyöyksikkö

ruutibudjettiMunkkiniemen nuorisotyöyksikön RuutiBudjetti-vuosi on polkaistu käyntiin. Ensimmäisenä on vuorossa rehtoreille ja muulle RuBuun osallistuvalle koulun väelle suunnattu Ruutibrunssi. Ruutibrunssi järjestetään keskiviikkona 27.04 Pikku Huopalahden nuorisotalolla. Mukana on jo kolme koulua: Meilahden yläaste, Töölön yhteiskoulu ja Taivallahden peruskoulu.

RuBufestin avulla nuorilta kerätään tietoa elämän eri osa-alueilta. RuBU-fest tapahtuu Pikku Huopalahden nuorisotalolla 05.10.2016. Työkentely jatkuu työpajoissa, joihin kuka tahansa nuori voi osallistua. Ensimmäinen työpaja on 27.10. ja toinen työpaja 11.11. Seuraavaksi on kouluilla tehtävä RuutiBudjetin-äänestys viikolla 47. Vuoden lopussa kutsutaan koolle neuvottelukunta, jossa nuoret ja budjetista vastaavat työntekijät tarkistavat äänestystuloksen.

Näillä mennään täyttä häkää Ruutivuotta eteenpäin!