Vuosaaren katufestarit 27.8.2016

taruVuosaari

Katufestarit Vuosaaren Aurinkolahteen

Vuosaaren katufestarit järjestetään Aurinkolahden rannalla 27. elokuuta klo 16-20. Festivaali toimii osana Vuosaaren 50- vuortisjuhlia. Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikenikäisille, erityisesti nuorille. Festareilla on artisteja, liikunnallista toimintaa, harrastusmahdollisuuksia sekä muita erilaisia esityksiä. Tapahtuman järjestää ryhmä vuosaarelaisia nuoria yhdessä Vuosaaren nuorisotyöyksikön ja alueen eri toimijoiden, koulujen, järjestöjen ja seurojen kanssa.

Nuoret ideoivat ja äänestivät viime vuonna Ruutibudjetissa siitä, miten Vuosaari olisi nykyistäkin parempi paikka ja miten Vuosaaren nuorisotyöyksikön budjetti tulisi käyttää. Festarit keräsivät suuren äänimäärän. Nuoret aloittivat suunnittelun tammikuussa. Kokouksia on pidetty läpi kevään, joissa on päätetty ohjelmasta ja esiintyjistä. Nuoret haluavat järjestää hauskan, toiminnallisen ja yhteisöllisyyttä edistävän tapahtuman. Tapahtuman suunnittelussa nuoret ovat toimineet isossa roolissa ja saavat oman näköisensä festivaalit järjestettyä.

Festareilta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmaa. Luvassa on tanssiesityksiä, skeittausta, jalkapalloa ja graffititaidetta sekä paljon muuta. Festareilla esiintyvät Watery, Deezydavid, Bizzyiam sekä TBR. Mukana myös SPR sekä Aseman lapset. Järjestäjinä on paljon vuosaarelaisia toimijoita aina Vuosaari-toimikunnasta liikuntaseuroihin. Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivuilta: Vuosaaren Katufestarit.

Kirjoittajat

Vuosaaren nuorisotyöyksikön kesäbloggarit Vesta Kulomaa, Oona Latva-Hoppala ja Yoonis Abukar

Lisätietoja löytyy osoitteesta: http://vuokinkatufestarit.munstadi.fi/

Taustakuva pieni