Lisää ja enemmän ryhmäytyksiä Vuosaareen. RuutiBudjetin 2015 hanke.

taruVuosaaren nuorisotyöyksikkö, Yleinen

RuutiBudjetissa nuoret toivoivat lisää ryhmäytyksiä Vuosaaren kouluille. RuutiBudjetin neuvottelukunnassa päätettiin, että alueen nuorisotyöntekijät lisäävät ryhmäytyspäiviä alueen koulujen 7 -luokkalaisille.

Kaikki Vuosaaren alueen koulut ryhmäytetään kun uudet luokat aloittavat, mutta lisäryhmäytyksille on ollut kysyntää. Vuosaaren nuorisotyöntekijät järjestävät seitsemäsluokkalaisille tammi-helmikuussa ryhmäytyspäiviä ja mahdollisesti jatkamme työskentelyä niiden luokkien kanssa, jossa on erityistä tarvetta luokkahengen kohottamiselle.

Rehtori on ollut myötämielinen ajatuksen kanssa ja opettajat ovat myös pitäneet tykänneet ryhmäytyksistä ja siitä että niitä tulisi lisää.

20160826_131215