Munkkiniemen nuorisotyöyksikön RuBuFest vol.2!!

SiniMunkkiniemen nuorisotyöyksikkö, Yleinen

Munkkiniemen nuorisotyöyksikkö järjesti RuBuFestin Pikku Huopalahden nuorisotalolla 05.10.2016. Mukana olivat  Meilahden yläasteen, Töölön yhteiskoulun, sekä Taivallahden peruskoulun 8-luokkalaiset. Nuoria kävi päivän aikana noin 270.
RuBuFesteillä kerättiin tietoa yhdeksällä eri pisteellä nuorten elämästä ja vapaa-ajasta. Mukana oli mm. Liikennekaupunki, joka kartoitti alueen vaaranpaikkoja, Töölön seurakunnan nuoriso-ohjaajat kyselivät, mikä on elämässä tärkeintä ja Klaarin pisteellä mietittiin, minkälaista apua ja tukea nuori voisi tarvita aikuisilta.
Nuorilla oli myös mahdollisuus muovailla oma hahmo osoittamaan mieltä itselleen tärkeästä asiasta, sekä etsiä kassakaapista 1 000 euroa Room Escapesta nuorten vapaa-ajan toiminnan kehittämiseen. Osallistujille elämässä tärkeää oli erityisesti ruoka, mutta myös, perhe ja ystävät ja unelmat nostettiin olennaisina asioina.  Niin nuoret osallistujat kuin aikuiset työntekijätkin viihtyivät tapahtumassa todella hyvin! Saimme kerättyä paljon hyvää tietoa ja 15 nuorta ilmoittautui työstämään sitä työpajoihin, jotka toteutetaan 27.10 ja 11.11 Pikku Huopalahden nuorisotalolla. Työpajoissa nuoret jalostavat RuBuFesteillä kerätystä tiedosta ja ideoista konkreettisia ehdotuksia, miten nuorille tärkeitä asioita voidaan edistää nuorisotyön ja alueen nuorten ja aikuisten avulla. Nuoret Töölöstä Munkkiniemeen ovat tervetulleita rakentamaan äänestykseen meneviä ehdotuksia työpajoihin.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Sini Alatalo-Abubakar, Töölön nuorisotalo puh. 09 310 29032.

rubu2

rubu3rubu1