Ruudin superviikot Vuosaaren kouluilla! TULE ÄÄNESTÄMÄÄN!

taruVuosaaren nuorisotyöyksikkö

Ruuti_logo_valkoinen

Ruudin superviikot ovat parhaillaan käynnissä. Nyt voi äänestää siitä, mihin nuorisotyön rahoja ensi vuonna käytetään ja kuka edustaa vuosaarelaisia ensi vuonna Ruudin ydinryhmässä. RuutiBudjetin ja Ruudin ydinryhmän äänestyksiin voi osallistua Vuosaaren yläkouluilla.

Ydinryhmän vaaleissa on aikaa äänestää vielä 17.11.2016 klo 20 asti sähköisesti osoitteessa ruuti.net.  Tervetuloa mukaan jännittämään tulosta kulttuuriareena Gloriaan torstaina 17.11. klo 18-21, jossa uusi ydinryhmä vuodelle 2017 valitaan. Mukana kantaaottavia artisteja ja vaalijäänitystä, tule mukaan!

Provinkit Ruudin ydinryhmän äänestämiseen:

Ehdokkaat löytyvät -> täältä 

Etsi itsellesi sopiva -> vaalikoneesta

Ja äänestää voit osoitteessa: https://ruutivaalit.fi/2016

Jos olet hukannut kotiin tulleet tunnuksesi niin ei hätää! Sivuilta löytyvästä chatista voit kysyä niitä kirjoittamalla chattiin etunimesi ja sukunimesi sekä katuoisoitteesi!

Nuorisotaloilla on myös mahdollista äänestää ilta-aikaan. Käytä ääntäsi!

ruuti_ehdokasjuliste_a4

 

Ruutibudjetin 12:sta ehdotuksesta äänestetään Vuosaaren kouluilla!

Vuosaaren peruskoululla äänesti yhteensä  208 oppilasta ja Aurinkolahden peruskoululla äänesti 165 oppilasta. Äänestyskiertue jatkuu vielä Tehtaanpuiston ylä-asteella ja Kallahden peruskoululla.

Tässä RuutiBudjetin työpajoista syntyneet ehdotukset, joista parhaillaan äänestetään parhaat toteutettaviksi. Rahat valittujen ehdotusten totetuttamiseen tulevat verovaroista.

rubu12rubu11rubu10

rubu9rubu8rubu7

rubu6rubu5rubu4

rubu2rubu1rubu3