RuutiBudjetin äänestystulokset Laajasalossa

KatiYmpäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö

Nuoret saivat Ruuti-työpajoissa aivan mahtavia ideoita!

Pidimme marraskuun alussa Laajasalon yläkoululla äänestyksen, johon kaikki koulun oppilaat osallistuivat. Suosituimmat ehdotukset olivat kuukausittainen lani- ja leffayötapahtuma, pehmoinen leffahuone uuteen nuorten tilaan sekä nuorten järjestämän kahvilatoiminnan aloittaminen. Kaikki äänestyksessä mukana olleet ehdotukset saivat kannatusta. Joulukuun ensimmäisenä päivänä järjestetään työpaja, jossa käymme vielä läpi eniten ääniä saaneita ehdotuksia ja mietimme yhdessä nuorten sekä ohjaajien kanssa, mitkä niistä pystymme toteuttamaan. Tule mukaan, niin pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi tapahtumiin ja toimintaan! Ilmoittautua voi sähköpostitse: kati.honkanen@hel.fi

laajasalo-nnnestystulokset-2016-1