Tule mukaan toteuttamaan Laajasalon RuutiBudjetissa suunniteltuja toimintoja!

KatiYmpäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö

Laajasalon RuutiBudjetin äänestystulokset on käyty läpi neuvottelukunnassa yhdessä 12 nuoren, nuoriso-ohjaajien sekä yksikkömme toiminnanjohtajan kanssa joulukuussa. Laajasalon peruskoulusta RuutiBudjetin äänestykseen osallistui yhteensä 339 oppilasta. Koko RuutiBudjettiin; ideointiin, suunnitteluun, äänestykseen ja neuvottelukuntaan osallistui Laajasalossa yhteensä 583 nuorta. Neuvottelukunnassa päätettiin, että kaikki äänestyksen ehdotukset ovat sellaisia, joita voidaan lähteä toteuttamaan vuoden 2017 aikana.

Seuraavaksi kokoamme Laajasalon alueelle Ruuti-ryhmän, joka lähtee selvittämään yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa, kuinka ehdotukset toteutetaan. Toiminnan toteutukseen tarvitsemme mukaan nuoria, ota siis yhteyttä: hanna.mikkonen@hel.fi/ puh. 0406582799 tai kati.honkanen@hel.fi/puh. 0406610142.

Laajasalon RuutiBudjetin äänestystulokset. Äänestystuloksia toteutetaan vuoden 2017 aikana Laajasalossa yhdessä nuorten kanssa.

33% äänistä: Kuukausittainen lani- ja leffayötapahtuma nuorisotalolla
24% äänistä: Pehmoinen leffahuone nuorten tilaan
11% äänistä: Nuorten järjestämää kahvilatoimintaa nuorisotalolla
10% äänistä: Beach Party
8% äänistä: Musahuone uuteen nuorten tilaan
6% äänistä: Japanin kielen kurssi
3% äänistä: Leffojentekotapahtuma
2% äänistä: Koodausta ja pelientekoa
2% äänistä: Musikaalileiri
1% äänistä: Cosplay-kurssi

ÄÄNESTÄJIÄ OLI YHTEENSÄ 339 OPPILASTA.

 

doc231216-23122016153817-0001