Ruutibudjetin tiedonkeruussa saatiin huima määrä tietoa (ja rakeita) Vuosaaren nuorilta!

taruVuosaari

 

Ruutibudjetin tiedonkeruussa saatiin jälleen huimasti tietoa alueen 7-8 -luokkalaisilta. Ruutibudjettiin osallistuvat Tehtaanpuiston ylä-asteen, Vuosaaren, Kallahden ja Aurinkolahden peruskoulun 7-8 -luokkalaiset.

Luokkia oli yhteensä 42, joista vain pari jäi pois tiedonkeruusta. Huikea määrä osallistujia ja tietoa! 🙂

Tiedonkeruuta tehtiin Action track- ulkopelisovelluksen avulla, jossa tehtävät etsitään suunnistaen sovelluksessa ja niihin vastataan Ipadien avulla. Vastaukset saatiin kuvin, videoin, ääniviestein tai tekstinä.

Viikon aikana sää vaihteli aurinkoisesta, sateeseen, pakkaseen ja rakeisiin, osallistujat ja nuoriso-ohjaajat saivat todistaa olevansa säänkestäviä! Sen sijaan Ipadit eivät pitäneet sateesta ja rakeista, joten osa oppitunneista pidettiin sisätiloissa.

Ulkona tuulee!

Työskentelyä Ipadien avulla

Hyvässä säässä on syytä hymyillä 🙂

Hyvät maisemat!

 

Sometusta sateesta

Toimisto takakontissa!

 

Mahtava viikko takana ja paljon tietoa siitä mitä nuoret tahtovat alueella tehdä! Huisii!

Mukavaa kevättä, syksyllä jatketaan tästä Ruutibudjetin työpajoissa! Kiitos kaikille osallistujille!

<3

Vuosaaren nuorisotyöyksikön ohjaajat

Ruutibudjetin vuosikello: