Tiedonkeruu: Herttoniemenranta ja Kulosaari

lauraHerttoniemen nuorisotyöyksikkö

Kävimme tällä viikolla Herttoniemenrannan urheilukentillä, Tuorinniemen rannalla ja skeittipuistossa, sekä Kulosaaressa. Haastattelimme monia nuoria, lapsia ja muutamia aikuisia Herttoniemenrannan ja Kulosaaren alueesta. Keräämäämme tietoa käytetään ensi syksyn suunnitteluun ja toiminnan parantamiseen.

Kysyimme mieleipiteitä muun muassa alueen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Vastaajien mukaan alueesta tekee ainutlaatuisen sen rauhallisuus ja runsas kasvillisuus. Monet kertoivat alueen olevan vihreä ja, että sen luontoa ei ainakaan pitäisi vähentää! Suurin osa vastaajista kuvaili aluetta positiiviseen sävyyn ja harvoilla oli huonoja kokemuksia, muutamista häiriöntekijöistä huolimatta. Erilaiset tapahtumat, kuten konsertit ja urheilukisat kiinnostivat monia.

Paikat, joissa kävimme haastattelemassa saivat paljon kehuja ja olivat vastaajien mieleen. Suosittelemme erityisesti Tuorinniemen rantaa näin kesäaikaan ja kehotamme tsekkaamaan jäätelökioskin valikoiman!

/Tuuli ja Erika

Herttoniemenrannan urheilukenttä

Tuorinniemen skeittipuisto