RuBuFest Kannelmäen Sitratorilla ke 14.5.2014 klo 10–15

Tule mukaan RuBuFesteille Kannelmäen Sitratorille! RuBuFesteillä nuoret saavat vallan ideoida ja kehittää aluetta ja sen vapaa-ajan toimintoja. Mitä asioita toivoisit vapaa-aikaasi? Mikä tekisi alueesta vieläkin viihtyisämmän?

Haaga-Kaarelan alueen nuorten osallistuvan budjetoinnin vuosi starttaa Kannelmäen Sitratorilla keskiviikkona 14.5. klo 10–15.

Ohjelmassa on kiinnostavia työpajoja, vaikuttamisrasteja, musiikkia ja iloista mieltä. Työpajojen aiheina ovat mm. harrastusmahdollisuudet, alueen nuorten palvelut (kirjastot, nuorisotilat) ja kesätyöt (luvassa mm. työhaastattelupaja).

Fiilistä viime vuoden RuutiBudjettiFesteiltä:
https://www.youtube.com/watch?v=cywRordJNSs

Tule mukaan ja kerro ideasi!
P.S. Viime vuoden RuutiBudjetin ideoita toteutetaan parhaillaan. RuBuFesteillä pääsee mukaan mm. graffitiseinän pystytysporukkaan, suunnittelemaan Kannelmäen pelihuonetta tai kesän Mätis Beach Partyja.

RuBuFest Sitratori

 

 

RuBuFest Tuorinniemen skeittipuistossa 28.5.2014 klo 10–15 

Mummokahvila, kiusaamisen vastainen tempaus, nutanurkat nuorisotaloille ja luvallinen graffitiseinä Kaakkois-Helsinkiin. Nämä jutut toteutuvat osana RuutiBudjettia tänä vuonna. Mitä sinä haluaisit tehdä omalla alueellasi?

Tule ja kerro ideasi RuBuFesteillä Tuorinniemen skeittipuistossa ke 28.5! RuBuFesteillä pääset ideoimaan alueesi vapaa-ajan toimintaa.

Päivän ohjelmassa on kiinnostavia työpajoja, vaikuttamisrasteja, musiikkia ja energistä menoa!

Työpajoissa mm. suunnitellaan graffititoimintaa, tehdään RuBuRap-biiisi, tsekataan, missä mennään Kantsun pelihuoneen toteutuksen kanssa ja mietitään ja valokuvataan unelmia. Luvassa myös stand uppia ja jätskit kaikki leimat keränneille!

RuBuFest Tuorinniemi